fbpx

 

Koopt u een appartement om te verhuren focus dan vooral op stadskernen die in de buurt tal van voorzieningen hebben zoals werkgelegenheid, winkels, scholen en openbaar vervoer, wanneer potentiële klanten de mogelijkheid hebben om enkele van deze voorzieningen in de buurt te hebben zal dit al een positieve indruk achter laten.

Wanneer u kiest om te investeren in een bestaand pand moet u natuurlijk wel rekening houden met eventueel bijkomende kosten die waarschijnlijk zullen moeten uitgevoerd worden.

Daarom is het misschien interessanter om in een nieuw pand te investeren zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

De huurprijs van uw pand wordt beïnvloed door vier elementen. Ten eerste is er het soort pand, betreft het een woning of appartement en wat is het totale woonoppervlak. Een tweede belangrijke prijsbepaler is de locatie. Exclusieve panden gelegen rond een groen park, een chique boulevard en veilige levendige stadsbuurten worden algemeen aan een hogere prijs verhuurd. Als derde pijler speelt de leeftijd van uw pand een grote rol in het bepalen van de huurprijs. Een modern nieuwbouwpand kan u sowieso verhuren aan een gevoelig hogere prijs tegenover een uitgeleefd ouder pand met eventuele al dan niet kleine gebreken. Ten slotte is er de lokale marktrealiteit met het spel van vraag en aanbod.

Wijns Vastgoed helpt u graag met het nemen van de juiste beslissing. Wij begeleiden u hierbij van begin tot einde.

Bron: https://www.homeentrends.be/2021/09/24/waarop-moet-u-letten-als-u-investeert-in-een-woning-of-appartement-voor-verhuur/

BIV 500 577