fbpx

Gratis
Schatting

Een correcte schatting is afhankelijk van meerdere factoren. Laat onze schattingsexpert de prijs berekenen.

Een juiste schatting, begint hier...

Waarom we zoveel panden per jaar verkopen ...

01.

Gratis schatting

Onze schattingsexpert uit uw regio komt bij u langs en overloopt samen met u de Wijns Vastgoed procedure. Samen bekijken we wat er allemaal bij de verkoop komt kijken en hoe wij dat voor u oplossen. Alles start met een correcte waardepaling.

02.

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn we actief in onze regio. We zijn een vaste waarde en makkelijk in het straatbeeld te herkennen met onze verkoopborden. Een zichtbaarheid gekoppeld aan kwaliteit is één van onze sterke punten!

03.

Juridische dienst

De laatste jaren komt er bij de verkoop van vastgoed meer kijken dan enkel de verkoop realiseren. Om ervoor te zorgen dat u juridisch sterk onderbouwd bent hebben wij hier de laatste jaren sterk op ingezet. We zorgen voor de nodige attesten en een correct schattingsrapport.

04.

Zeer ruime regio, 4 kantoren, een team van verschillende vastgoedexperten

Wijns Vastgoed is actief in meerdere regio’s en heeft kantoren in verschillende gemeenten. Hieraan gekoppeld werken we met een team van verschillende vastgoedexperten. We zijn actief in de ruime regio rond Lier, Nijlen, Berlaar, Herentals, Westerlo, Heist-op-den-Berg, Mechelen en Aarschot met telkens vastgoedmakelaars doordrongen van lokale marktkennis.

05.

Zichtbaar op platformen

Bij Wijns Vastgoed zetten we alle panden op de belangrijkste platformen zoals o.a. Immoscoop, Immoweb, Zimmo, Immovlan, Facebook en Instagram. De combinatie van de platformen samen met de borden die gemakkelijk te herkennen zijn in het straatbeeld, zorgen voor een succesformule.

06.

Nieuwe technologie

Wij zetten in op de volledige automatisering van ons vastgoedkantoor. Dit betekent dat we tijd hebben voor het persoonlijk contact met al onze klanten. Nieuwe technologie is bedoeld om de ervaring van de klant te verbeteren. Dit zal in de toekomst nog belangrijker worden.

07.

Service na verkoop

Een team van verschillende vastgoedexperten en onze slimme database zorgen ervoor dat we u kunnen helpen van A tot Z. Na de verkoop kan u gebruik maken van onze verhuiswagen. Wij zijn er om het u gemakkelijk te maken.