fbpx

Over ons

We zijn bescheiden en praten niet graag over onszelf. “Wijns Vastgoed schrijft meer dan 20 jaar succesverhalen in de streek!” Bekijk onderstaande video.

Vastgoed Kantoor Wijns Vastgoed -

20 jaar actief in uw regio

Wijns Vastgoed werd zo’n 20 jaar geleden opgericht door Philip Wijns.

Uit zijn ervaringen met klanten bij zijn vorige werkgever merkte Philip dat klanten dikwijls een pand te laat hadden opgemerkt. Hij zou klanten een goede en betrouwbare service verlenen met ongeziene diensten in de regio. Zo werd er vrij snel geïnvesteerd in een website met een automatische “hou me op de hoogte”-dienst. Een service die voor die tijd zeer vernieuwend was. Ondertussen zijn er tal van diensten bijgekomen zoals o.a. professionele fotografie, virtuele plannen, gratis verhuiswagen,…

Technologie is vandaag enorm belangrijk om de organisatie en de dienstverlening klaar te maken voor de toekomst. Daarom proberen we ons altijd opnieuw uit te vinden en te verbeteren. Momenteel werken we bij Wijns Vastgoed aan een heuse “next level” digitale transformatie.

De klant is koning

Door te luisteren naar onze klanten is Wijns Vastgoed een vaste waarde in de streek geworden. Klanten vertellen ons vaak:

“Wijns Vastgoed gaat tot het uiterste, het is enorm prettig dat de vastgoedmakelaars ook na sluitingstijd bereikbaar zijn.”

Klanten vertellen ons ook vaak dat ze het een meerwaarde vinden dat we zo veel regionale marktkennis hebben. Maar niet enkel kennis is belangrijk ook het menselijke aspect. Zo hebben we geleerd dat we op maat dienen te werken van onze klanten. Een concept of service die voor iedereen hetzelfde wordt toegepast, blijkt uit ervaring niet te werken.