Dominic Verbraeken

Dominic Verbraeken

Commercieel medewerker

BIV 510 786

Een enthousiaste wandelaar

“Een eigen huis en plek onder de zon” Mijn interesse in vastgoed heeft me nooit losgelaten. In 2016 studeerde ik af als vastgoedmakelaar.

Ruim 20 jaar woon ik samen met mijn gezin in hartje Lier, de poort tot de Kempen. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een wandeling met onze Golden Retriever. Op vrije momenten trekken we regelmatig naar de Panne. De combinatie van de typisch Belgische kust en de ongerepte natuur kan ons zeker bekoren. Ik ben actief lid van volleybalclub Tesla Lint wat zorgt voor een gezonde en sportieve uitlaatklep.

Waarom Wijns vastgoed ?

Beroepsmatig hou ik van een integere werkomgeving waar vertrouwen en klantgerichtheid centraal staan. Wijns Vastgoed draagt deze normen een waarden hoog in het vaandel. Door te innoveren en up-to-date te zijn met de toenemende digitalisering zijn we klaar voor de uitdagingen van morgen.

Wat kunnen klanten van je verwachten ?

Elke dag kunnen mijn klanten rekenen op mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen met doelgerichte en professionele aanpak met oog voor detail. Ik ben pas tevreden als mijn klanten 100% tevreden zijn.

Mijn regio