Fran Vander Eyken

Fran Vander Eyken

Commercieel medewerker

Een muzikale psychologe

Ik woon in het hartje van Mechelen, de stad waarop ik verliefd ben geworden. Ik heb psychologie gestudeerd en ben gepassioneerd door vastgoed. Daarom heb ik de stap gemaakt om mij verder te verdiepen in deze branche. Ik ben geëngageerd bestuurslid van Showkoor Upbeat. Muziek is erg belangrijk voor me; het vertelt een verhaal, net zoals ik graag mee timmer aan het verhaal van mensen die een nieuwe woonst zoeken. Daarnaast studeer ik Spaans in avondschool en train ik – wanneer COVID dit toelaat – elke week op ropeskipping. Zoals je ziet, ben ik een bezige bij, altijd wel klaar met een nieuw project of initiatief. Ik sta erom bekend eerlijk en open te zijn.

Waarom Wijns vastgoed ?

Wijns Vastgoed straalt eerlijkheid en betrouwbaarheid uit. Geen vastgoedgigant waarbij elke klant slechts een nummer is, maar ze helpen mensen voort van A tot Z en begeleiden hen in een persoonlijk traject.

Wat kunnen klanten van je verwachten ?

Ik ben een energiek persoon die klanten ontzorgd en alles tot in de puntjes regelt. Ik vind regelmatige communicatie erg belangrijk en zal de klant dan ook op de hoogte houden van het proces en de vorderingen die ik maak.

Mijn regio