Johan Steenbergen

Johan Steenbergen

Commercieel medewerker

Een ambitieuze golfer

Ambitieus en gedreven, dat ben ik ! Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen waar ik voor mezelf de lat steeds hoger wil leggen. Reeds 21 jaar gehuwd, en met een opgewekte zoon van 18 jaar mag ik mezelf als gelukkig omschrijven. Voorlopig wonen wij nog in Sint Katelijne Waver maar zijn aan het bouwen te Putte. Een weekendje uitwaaien aan de kust, en dit in combinatie met een golfwedstrijd en een gezellig etentje met mijn gezin en/of vrienden kan ik met alle drukte soms wel goed gebruiken.

Waarom Wijns vastgoed ?

Mijn 18 jaar ervaring als makelaar bij “Wijns Vastgoed” heeft ervoor gezorgd dat ik als rechter hand van Philip Wijns nu mijn ervaring kan delen met de nieuwe en jongere generatie. Het geeft mij voldoening om mijn passie in dit vak te delen met gemotiveerde medewerkers die onze ambitie en naambekendheid willen verder uitbouwen.

Wat kunnen klanten van je verwachten ?

Dat ik de tijd neem om de wensen van de klant te leren kennen zodat ik een correct en doeltreffend voorstel kan uitwerken naar een goede samenwerking toe. Vervolgens vind ik het belangrijk om gedurende de overeenkomst onze klanten op regelmatige tijdstip goed en begrijpelijk op de hoogte te houden. Een tevreden klant zorgt voor goede reclame.

 

Mijn regio