Patrik Martin

Patrik Martin

Commercieel medewerker

BIV 512 122
Patrik Martin

Een wereldlijke golfer

Ik ben Patrik, geboren en opgegroeid in Lier. Ik woon ondertussen al 20 jaar in Berlaar met mijn echtgenote. Na mijn studies heb ik iets meer dan 20 jaar in de chemische industrie gewerkt om vervolgens in de bouwwereld te stappen. Hierdoor is de passie voor het vastgoed ontstaan. Bijgevolg ben ik in 2012 bij Wijns Vastgoed gestart, om dan zeer snel aan mijn vastgoedopleiding (Bachelor Vastgoedmakelaar) te beginnen. Ik behaalde mijn BIV-nummer in 2017. Buiten mijn passie voor golf, reis ik zeer graag.

Waarom Wijns Vastgoed ?

Het is toch wel aangenaam om samen te werken met een vastgoedkantoor dat marktleider is in zijn regio. Dit maakt het alvast makkelijker om mijn drijfveer, zijnde klanten (verkoper / koper / verhuurder / huurder) correct te informeren alsook met raad en daad bij te staan.

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Ze zullen steeds met respect behandeld worden. Correcte en wettelijk onderbouwde informatie verkrijgen en kunnen te allen tijde bij mij terecht voor eventuele vragen en/of begeleiding. Er zullen nooit loze beloften gemaakt worden.

Mijn regio