Stefanie Empsen

Stefanie Empsen

Administratief medewerker

Een spontane levensgenieter

Met mijn no-nonsense mentaliteit ga ik door het leven. Ik ben to the point en rechtdoorzee. Ik haal mijn energie uit de kleine dingen des levens, een wandeling in de natuur, een etentje op restaurant,… meer hoeft het voor mij niet te zijn. Mijn dagen zijn altijd wel goed gevuld. Het liefst van al breng ik mijn vrije tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.

Ik heb voor de vastgoedsector gekozen omdat ik het een zeer boeiende sector vind met de nodige uitdagingen. De vastgoedwereld staat nooit stil en geen 1 dag is hetzelfde.

Waarom Wijns vastgoed ?

Bij Wijns Vastgoed werken staat gelijk aan een comfortabele werkpost waar alles kan worden besproken en plaats is om een eigen visie te delen. Ik ben trots om een speler te zijn van dit team, dat jarenlange ervaring heeft en uitgegroeid is tot een vaste waarde in de streek!

Wat kunnen klanten van je verwachten ?

Ik zorg mede voor een vlotte en correcte afhandeling van uw vastgoeddossier, waarbij ook de administratie de nodige aandacht vraagt. Koper(s) en verkoper(s) worden volledig geïnformeerd en bijgestaan waar nodig.

Mijn regio