Thanee Ennekens

Thanee Ennekens

Commercieel medewerker

BIV 514 719

Een positieve waterskiester

Ik woon en ben al heel mijn leven actief in Nijlen en omstreken. Ik ben een zeer gemotiveerde jonge dame, die met positiviteit in het leven staat! Waterskiracing is mijn passie, als tweevoudig Europees Kampioen F2 Dames heb ik helaas na een ongeval mijn waterskicarrière moeten stopzetten. Naast mijn job die ik enorm graag doe, heb ik mij aangesloten bij een Baseball team. Het competitieve zal er altijd blijven inzitten!

Mijn interesse in vastgoed is er altijd geweest. Als tiener ging ik al aan de etalage bij vastgoedkantoren staan om te bekijken wat er te koop / te huur stond, zowel in België als op vakantie. Toen ik op school een aantal gastsprekers hoorde vertellen over hun job als vastgoedmakelaar, voelde ik meteen “dat is wat ik wil doen!”.

Waarom Wijns vastgoed ?

Wijns Vastgoed heeft een goede naam in onze regio. Bovendien ben ik overtuigd van onze aanpak en meerwaarde door het virtuele grondplan. Toen ik ging solliciteren in het kantoor te Nijlen, voelde ik een goede drijfveer, wat belangrijk is om die naam elke dag op een goede manier te vertegenwoordigen.

Wat kunnen klanten van je verwachten ?

Een goede en professionele service vind ik zeer belangrijk! De meeste klanten (ver)kopen of (ver)huren niet dagelijks, ik ben er om hen hierin te begeleiden. Ik zal altijd mijn expertise meedelen, ookal wil dit zeggen dat ik slecht weer moet brengen. Eerlijkheid is zéér belangrijk in onze job, mensen vertrouwen op je. Je moet je beloftes kunnen waarmaken!

Mijn regio