VERKOCHT

Albert Gysbrechtsstraat 14-16, 2580 Beerzel

 

Omschrijving

Nabij het centrum van Beerzel-Putte realiseert TR-Projects een modern en energiezuinig nieuwbouwproject. Het woonproject ‘Albert’ omvat 2 vrijstaande gebouwen met telkens 3 ruime appartementen (96-138m2).
Het project is rustig gelegen en biedt eveneens het genot nabij de dorpskern van Beerzel te wonen. Zuid-oost georiënteerde terrassen bieden licht en lucht in een groene omgeving. Alle nodige faciliteiten zijn op wandelafstand bereikbaar.

Om een optimaal wooncomfort te garanderen worden de appartementen afgewerkt volgens de hoogste hedendaagse eisen. ‘Albert’ is een energiezuinig project, gebouwd volgens de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) inzake isolatie en technieken.
Stijlvolle moderne baksteenarchitectuur wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen.
Grote ramen garanderen een ruime lichtinval.
De aansluitende terrassen vormen een uitbreiding van de leefruimte.
Mossoux Architecten uit Sint-Katelijne-Waver staat in voor het ontwerp en de coördinatie van het volledige bouwproces. Eveneens staan zij in voor de koperbegeleiding met betrekking tot de afwerking van alle appartementen.

Het project bevat 6 appartementen, verspreid over 2 gebouwen met telkens 3 bouwlagen. Op elke verdieping bevindt zich de toegang tot 1 appartement. Alle appartementen worden voorzien van 2 of 3 slaapkamers, telkens met privatieve terrassen. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een privatieve tuin en tuinberging. De appartementen op eerste en tweede verdieping bevatten een dakterras achteraan. Alle leefruimten, tuinen en terrassen zijn zuid-oost georiënteerd.

Voor verdere info: 0473/33 33 39 - johan@wijns.be

Indeling