Projectgrond zoekt ontwikkelaar

Projectgrond voor € 195.000

Leuvensesteenweg 209, 3200 Aarschot
Ref: TKOJ2021-07
550m2 grondopp.

Omschrijving

Vlakbij het centrum van het Aarschot met een uitstekende verbinding richting omliggende steden en gemeenten bevindt zicht deze schaarse projectgrond. U heeft hier de mogelijkheid om een gebouw op te richten voor meergezinswoningen. Deze projectgrond heeft de mogelijkheid om een kleinschalig project te realiseren of te combineren met de naastliggende projectgrond nummer 211 waardoor er meerdere woonentiteiten kunnen ontstaan.

Deze locatie is gelegen langs een verbindingsweg van Aarschot richting Wezemaal/Rotselaar en verder Wilsele/Leuven. Ook een zeer vlotte verbinding naar de op-en afrit E314 Aarschot richting HASSELT - LEUVEN - BRUSSEL. Op wandelafstand van winkel en openbaar vervoer is vlakbij. Tevens is het centrum en station op fietsafstand te bereiken. Voor een wandeling doorheen de natuur is het Kloesebos vlakbij.

De groeiende stad Aarschot biedt een enorm potentieel voor nieuwe gezinnen. Groot aanbod aan activiteiten rondom en in de stad gecombineerd met een uitstekende verbinding naar alle steden en gemeenten.

Voor meer toelichting of informatie bel of mail Olivier op 0473/33 33 44 of olivier@wijns.be

 
Recente bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Prijs € 195.000,00
Bebouwing halfopen
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 550 m²
Perceelbreedte 14.6 m
Perceeldiepte 37 m

Panden in de buurt