App.1ste V.- 2 slpk's, terras, carport met berging.

Appartement

Hoogstraat 65/1.2, 2580 Beerzel
Ref: 18074/02TK
88,30m2 woonopp.
Bouwjaar: 2018

Omschrijving

Nabij het centrum van Beerzel wordt een hedendaags woonproject ‘Den Berg’ gerealiseerd. De appartementen bieden enerzijds het genot in de dorpskern te wonen, op wandelafstand van verscheidene handelszaken, basisscholen en supermarkten. Anderzijds hebben de leefruimten achteraan een gegarandeerd open uitzicht op een gemeenschappelijk groengebied. Het gebouw is gelegen in de Hoogstraat.

Het project bevat 7 appartementen, verspreid over 4 bouwlagen. Op de gelijkvloers, eerste en tweede verdieping bevinden zich telkens 2 wooneenheden en op de derde verdieping bevindt zich 1 penthouse- appartement. Alle appartementen worden voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers, telkens met privatieve terrassen. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een privatieve tuin achteraan. De appartementen op eerste en tweede verdieping hebben een uitpandig terras achteraan, het appartement op de derde verdieping geniet van een zeer ruim dakterras achteraan en vooraan.

De achtergevel heeft een zuidelijke oriëntatie (ochtend-, middag- en avondzon) en de voorgevel heeft een noordelijke oriëntatie. Slaapkamers werden in het gehele gebouw zoveel mogelijk georiënteerd naar de voorgevel. De noordelijke oriëntatie zorgt voor natuurlijk koelere kamers. Leefruimten werden geplaatst in de achtergevel, om te genieten van het ruime zicht en lichtinval.
De penthouse bevat een doorzonprincipe. De leefruimte grenst zowel aan straat- als tuinkant, wat zorgt voor een doorlopende lichtinval en een ruim zicht over de wijde omgeving voor- en achteraan. Bovendien grenst trap- en lift rechtstreeks aan de penthouse. De lift is privatief toegankelijk voor de penthouse. In basis is de penthouse voorzien van 3 slaapkamers. Evenwel is het mogelijk om de leefruimte te verruimen door verval van de derde slaapkamer.

Het gebouw is vooraan toegankelijk via een overdekte inkomzone, centraal in de hedendaagse voorgevel. Achteraan is het gebouw eveneens toegankelijk, als doorsteek naar de achterliggende carports en collectieve tuinzone. De gemeenschappelijke en ruime trap- en lifthal biedt een aangenaam gevoel van binnenkomen.
Alle appartementen genieten bovendien het gebruik van de achterliggende collectieve tuinzone met groenbeplanting, terras/picknickzone en compostzone. Toegankelijk via de gemeenschappelijke achteraankom.

Tevens bevat het project een parkeerzone met 8 vrijstaande carports en aansluitende privatieve buitenbergingen. De carports zijn voor wagens toegankelijk via een verharde weg in de Kattestraat. Fietsen kunnen gestald worden in de privatieve bergingen.
De verscheidene toekomende nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, gas, data) worden voorzien in een tellerlokaal in de kelder. Hier zullen meters e.d. opgesteld staan. Daarnaast bevinden zich nog 4 privatieve bergingen in de kelderverdieping.
Het hoofdgebouw met bijhorende carports en buitenberging vormen een architecturaal geheel, voorzien van hoogwaardige materialisatie en verfijnde detaillering.

Grondplan & lastenboek zie www.wijns.be onder "Downloads".
Voor verdere info: 0473/33 33 39 of johan@wijns.be

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Buitenberging Annex carport.
Carport

Verdieping 1

Badkamer 1
Berging
Cv ruimte
Inkomhal
Keuken 1
Living
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Terras 10 m² Zuid georiënteerd.
Wc1
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Parlofoon ja
Videofoon ja
Distributie ja
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting riolering ja
Septische put ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij oplevering
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Gemeenschappelijk.
Aantal carports 1
Afstand tot openbaar vervoer 50 m
Afstand tot winkels 150 m
Afstand tot school 250 m
Fietsenberging ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2018
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 88,30 m²
Verdieping 1
Aantal verdiepingen 3
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt