fbpx

€ 200.000

Appartement

Jaak Van Rillaerlaan 15 b. 301

2100 Deurne (Antwerpen)

2

1

Geschilderd appartement met twee slaapkamers en garage.

Dit appartement is centraal gelegen op de hoek van de Jaak Van Rillaerlaan en de Joseph Wuytslaan te Deurne-Noord. Het situeert zich op de derde verdieping van een gebouw met slechts zeven entiteiten en is enkel via de trap bereikbaar. Naast de twee slaapkamers, waarvan één voorzien van een balkon, omvat het appartement een zeer ruime inkomhal, lichtrijke leefruimte, ingerichte keuken, gastentoilet, badkamer met ligbad en een royale bergruimte. Momenteel is het appartement niet verhuurd en dus beschikbaar bij ondertekening van de aankoopakte. De garage aan de overkant van de straat is een absolute meerwaarde in deze aangename buurt. Het dak van het gebouw werd recent gerenoveerd en de elektriciteit van het  appartement is conform gekeurd. Voor meer info bel Wim via 0475 335566 of mail wim@wijns.be.

Interactieve map

Deze plattegrond geeft u de mogelijkheid om eenvoudig door de woning te navigeren. Ook heeft u een duidelijk beeld van de grondplannen. U kunt zien vanuit welke positie de foto’s zijn getrokken om zo een duidelijk overzicht te krijgen van de woning. Navigeer uzelf eenvoudig door de verschillende verdiepingen.

Interactieve map

Deze plattegrond geeft u de mogelijkheid om eenvoudig door de woning te navigeren. Ook heeft u een duidelijk beeld van de grondplannen. U kunt zien vanuit welke positie de foto’s zijn getrokken om zo een duidelijk overzicht te krijgen van de woning. Navigeer uzelf eenvoudig door de verschillende verdiepingen en indien mogelijk neem eens een kijkje in de tuin.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

1 Keuken

Elektriciteit

Aardgas

Toegang tot water

Internet

Parlofoon

Documenten

Algemene Informatie

Referentie
3128621

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
464,00 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Bouwvergunning
In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
In aanvraag
Recht van voorkoop
In aanvraag
Verkavelingvergunning
In aanvraag
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform
Geïnventariseerd erfgoed
In aanvraag
Gevalideerd as-builtattest
In aanvraag
Beschermd erfgoed
In aanvraag

Andere panden

€ 435.000

Huis

2560 Kessel

804 m²

3

1

€ 320.000

Huis

3202 Rillaar

1.726 m²

2

1

BIV 500 577