fbpx

Gerenoveerde woning inclusief recreatiedomein met horecazaak.

In 2014 gerenoveerde woning (180 m²) met vier slaapkamers op het gelijkvloers. Deze woning omvat verder een inkomhal, gastentoilet, leefruimte met open keuken, badkamer, berging/wasplaats en een technische ruimte. Aan de achterkant bevinden zich een overdekt terras met prachtige siervijver, een carport en een ruime berging.
Op het terrein van maar liefst 2,2 hectare bevinden zich verder twee wedstrijdvijvers, weiland, parking en een ingerichte horecazaak "Het Windmoleke" met veranda en terras.
De uitbating van deze recreatiemogelijkheden dient te worden overgenomen aan een overeen te komen prijs. De horecazaak is volledig vrij van overeenkomsten met toeleveranciers. Beschikbaarheid overeen te komen met de eigenaars.
Voor meer info bel Wim 0475 335566 of mail wim@wijns.be.

Interactieve map

Deze plattegrond geeft u de mogelijkheid om eenvoudig door de woning te navigeren. Ook heeft u een duidelijk beeld van de grondplannen. U kunt zien vanuit welke positie de foto’s zijn getrokken om zo een duidelijk overzicht te krijgen van de woning. Navigeer uzelf eenvoudig door de verschillende verdiepingen.

Interactieve map

Deze plattegrond geeft u de mogelijkheid om eenvoudig door de woning te navigeren. Ook heeft u een duidelijk beeld van de grondplannen. U kunt zien vanuit welke positie de foto’s zijn getrokken om zo een duidelijk overzicht te krijgen van de woning. Navigeer uzelf eenvoudig door de verschillende verdiepingen en indien mogelijk neem eens een kijkje in de tuin.

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Documenten

Algemene Informatie

Referentie
2407469
Totale oppervlakte
22.000 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
362,00 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Bouwvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Gebied voor dagrecreatie
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Recht van voorkoop
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
Keuringsattest elektriciteit
In aanvraag

Andere panden

€ 369.000

Huis

3140 Keerbergen

3

€ 255.000

Huis

3120 Tremelo

2

BIV 500 577