fbpx

Ongekend maatwerk

Vastgoed Diensten

Wijns Vastgoed zet in op de laatste nieuwe technologie. Op deze manier kan u eenvoudig een waardebepaling van uw eigendom aanvragen. Artificiële intelligentie zorgt ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden van nieuwe panden uit uw regio.

Bereken de waarde online

Ik wil verkopen

Indien u research doet waarom Wijns Vastgoed de geschikte partij is om uw eigendom te verkopen, lees dan zeker verder op de volgende pagina. Een schatting op locatie wordt gratis aangeboden. Onze online waardebepaling zal onze schattingsexpert inzichten geven om op een zo efficiënt mogelijke manier een schatting op maat te kunnen afleveren.

Volledige ontzorging

Ik wil verhuren

4 kantoren en een team van verschillende matchmakers zorgen voor de ideale huurder voor uw eigendom. Door onze jarenlange ervaring in uw regio zijn onze matchmakers dan ook op de hoogte van belangrijke lokale informatie. Zo kunnen wij u persoonlijk begeleiden en voorzien van een unieke service.

Ik ben op zoek

Op zoek naar vastgoed te koop of te huur in uw regio? Wij zijn voorzien van slimme software. Deze zorgt ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van nieuwe panden uit uw regio. 

Beschrijf uw droomwoning op de volgende pagina en ontvang vandaag nog notificaties!

Hulp nodig?

Neem contact op met ons. Een van onze vastgoed experten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.