Wijns Vastgoed kantoor Aarschot

Actief in Herentals

Telefoon
Herentals

Wonen in Herentals

Herentals is een stad in de Kempenstreek, nabij Antwerpen in het arrondissement Turnhout. Met ongeveer 28.000 inwoners is de stad compact en overzichtelijk. Sinds de fusie behoren ook Noorderwijk en Morkhoven ook tot de gemeente. Investeren in een woning in Herentals is een goede keuze. Informeer bij een van onze experts over de mogelijkheden.

Wonen in Herentals

Wonen in Herentals is wonen in een plek met historische betekenis. Het oude centrum van de stad doet gezellig en knus aan, en huisvest wat mooie, oude gebouwen zoals de Lakenhal en de Sint-Waldetrudiskerk. Gelegen aan de zuidkant van de Kleine Nete, wordt het gebied gekenmerkt door bosgebied en gestrekte weilanden. Bovendien ligt de stad centraal, op steenworp afstand van Antwerpen en de Nederlandse grens.

Verkopen in Herentals

Uw woning verkopen in Herentals doet u via Wijns Vastgoed. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij gegroeid tot hét makelaarskantoor van de regio. Onze expertise en extensieve kennis over vastgoed en de woningmarkt zetten wij in om uw woning zo goed als mogelijk te verkopen. Hierbij doen wij bovendien beroep op onze serviceverlening. Uw woning verkopen via Wijns Vastgoed betekent namelijk een groot deel van uw werkzaamheden uit handen geven. Wij doen ons uiterste best om u zo goed als mogelijk te verlichten door uw verkoop tot in de puntjes te regelen.
Waardebepaling in Herentals

Waardebepaling in Herentals

Wilt u weten welke vraagprijs u kunt hanteren voor de verkoop van uw woning in Herentals? Bij Wijns Vastgoed kunt u een gratis waardebepaling aanvragen! Wij kijken secuur naar diverse factoren, zoals de locatie en staat van uw woning en de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Bovendien zetten we onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis over de markt in om tot een zo’n nauwkeurig mogelijke waarde te komen. Uiteraard wilt u dat de toekomstige vraagprijs voor uw woning zo goed en professioneel als mogelijk in kaart wordt gebracht. Wij helpen u daar graag bij. Bent u benieuwd naar de vraagprijs die u kunt hanteren voor uw woning? Wij schieten te hulp met onze gratis waardebepaling. Op basis van deze indicatie kunt u een eigen vraagprijs voor uw woning bepalen. Heeft u ook voor de verkoop van uw woning wat extra hulp nodig? Geen zorgen! Wij van Wijns Vastgoed ontzien u graag van de werkzaamheden die bij een verkoop komen kijken.
Kaart met kantoren van Wijns Vastgoed

Vastgoedvragen over regio Herentals

Ons team van vastgoedexperten, met een doordrongen kennis van de regio Herentals, staan u graag te woord. Een geschiedenis aan vastgoedtransacties geeft u als klant voldoende inzicht in waar wij voor staan.

Stel hier uw vraag👇

Steeds welkom na afspraak zodat we de nodige tijd kunnen vrijmaken om u een optimale service te garanderen. Maak nu een afspraak met onze vastgoedexpert uit de regio Herentals.

Maak een keuze
Gratis schatting