Wijns Vastgoed kantoor Aarschot

Actief in Lier

Telefoon
Lier

Vastgoed in Pallieterland.

Pallieter betekend luierik en stamt af van een bekende streek roman "Pallieter". Het hoofdpersonage woonde in Lier. Lier heeft een rijkelijke geschiedenis en is aangenaam gelegen. Lier ligt ten zuidoosten van de stad Antwerpen en bestaat uit de deelgemeenten Koningshooikt en Lier zelf. Lier is opgedeeld in vijf hoofdwijken: Leuvensepoort, Mechelpoort, Lisp, het stadscentrum en Koningshooikt. De stad telt in 2020, 36.631 inwoners en ligt aan de samenloop van de Grote Nete en de Kleine Nete.

Wonen in Lier

De toegankelijke connectie tot de stad Antwerpen maakt Lier een gewilde plek voor woningzoekenden. Bovendien staat de bruisende stad bekend om het behoud van zijn dorpse charmes. Gezelligheid is in Lier dus nooit ver te zoeken. Gelegen in de Kempense Netevallei is Lier daarnaast de perfecte uitvalsbasis liefhebbers van natuur. Lekker wandelen of fietsen kan trouwens ook prima in het grote stadspark of de bosachtige stadsvesten.

Verkopen in Lier

Uw woning verkopen in Lier doet u bij Wijns vastgoed. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij hét makelaarskantoor in de regio. Hierdoor beheren wij extensieve kennis over de lokale woningmarkt, de publiciteitsmogelijkheden en de werkzaamheden die bij de verkoop van uw woning komen kijken. Wij zorgen ervoor dat u over zo min mogelijk hoeft na te denken tijdens uw verkoopproces, zodat u zich kan richten op de verhuizing naar uw nieuwe woning. Bovendien voorzien wij u van alle benodigde documenten. Een zorgeloze verkoop, dat is waar we bij Wijns vastgoed voor gaan.
Waardebepaling in Lier

Waardebepaling in Lier

In de veranderlijke woningmarkt kan het lonen om te weten hoeveel uw woning precies waard is. Het kan daarom handig zijn tijdig een waardebepaling uit te laten voeren. Wij van Wijns vastgoed voeren gratis een waardebepaling van uw woning in Lier uit. Hierbij zetten wij onze marktkennis in om een zo’n nauwkeurig mogelijke inschatting te maken. Bovendien nemen wij zowel de huidige ontwikkelingen van de markt als de exacte locatie van uw woning in acht. Hierdoor bent u verzekerd van een zo’n accuraat mogelijke inschatting van de huidige waarde van uw woning in Lier. Bent u ook benieuwd welke vraagprijs voor uw woning in Lier gehanteerd kan worden? Wij van Wijns vastgoed helpen u uiteraard graag met onze gratis waardebepaling. Vraag deze vandaag nog aan als u erover nadenkt om uw woning te verkopen. Gaat u ook met ons in zee voor de verkoop? Dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
Kaart met kantoren van Wijns Vastgoed

Stel hier uw vraag👇

Steeds welkom na afspraak zodat we de nodige tijd kunnen vrijmaken om u een optimale service te garanderen. Maak nu een afspraak met onze vastgoedexpert uit de regio Lier.

Maak een keuze

Vastgoedvragen over regio Lier

Een geschiedenis aan vastgoedtransacties geeft u als klant voldoende inzicht in waar wij voor staan.

Gratis schatting