Wijns Vastgoed kantoor Aarschot

Actief in Berlaar

📍Dorpsstraat 34/1, 2590 Berlaar.

Telefoon
Berlaar

Wonen in Rivierenland

De gemeente Berlaar heeft een licht verstedelijkt centrum, maar door de landbouw die nog alomtegenwoordig is, zijn uitgestrekte landschappen nooit veraf. Het schilderachtige dorpje Gestel, een deelgemeente van Berlaar, gelegen aan de oevers van de Nete, is absoluut de moeite van een bezoek waard. Het kasteel van Gestel, het hof van Rameyen en de Sint-Lambertuskerk zijn enig mooi. Berlaar is een plaats en gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente telt ongeveer 11.000 inwoners, die Berlaarnaars genoemd worden.

Wonen in Berlaar

Berlarenaren zijn tevreden over hun gemeente. Hoe kan het ook anders, met de prachtige natuur altijd om de hoek, en de mogelijkheid om te allen tijde binnen de kortste keren middenin Antwerpen te staan? Het altijd gezellige Berlaar behoudt bovendien zijn dorpse charmes met uitstekend onderwijs en goede sociale controle. Geen wonder dat de regio Berlaar favoriet is onder woningzoekenden!

Verkopen in Berlaar

U wilt uw woning in Berlaar verkopen? Uiteraard zoekt u dan contact met Wijns Vastgoed. Ervaren in en bekend met de lokale woning- en vastgoedmarkt helpen wij u uw woning zo goed als mogelijk te verkopen. En daar hoeft u zelf niet veel voor te doen! Wij nemen tijdens de verkoop namelijk zo veel als mogelijk werk uit handen. Wij snappen namelijk dat verkopen en verhuizen stressvol kan zijn. Met ruim twintig jaar ervaring beschikken wij over de meest extensieve kennis over de lokale woningmarkt. Bovendien zetten wij onze publiciteitsmogelijkheden in om uw woning zo goed als mogelijk in de markt te zetten. Een probleemloze verkoop? Die wordt verzekerd door Wijns Vastgoed.
Waardebepaling in Berlaar

Waardebepaling in Berlaar

In huidige tijden is deze kennis essentieel in het inschatten van de waarde van uw woning. Bij Wijns Vastgoed zorgen wij voor een gratis waardebepaling, zodat u een goed beeld krijgt van wat u kunt vragen voor de verkoop van uw huis. Berlaar is een gewilde plek voor mensen die in een rustige omgeving willen wonen. U wilt uzelf dus niet tekort doen door te laag in te zetten op de vraagprijs! In onze waardebepaling zetten we onze professionele marktkennis in om een zo’n nauwkeurig mogelijke inschatting te maken van uw woningwaarde. Daarnaast nemen wij de huidige ontwikkelingen van de woningmarkt én de locatie van uw woning mee als bepalende factoren. De waardebepaling van uw woning in Berlaar die volgt, is daarmee rond en zo accuraat als mogelijk. Ook benieuwd naar de vraagprijs die u kunt hanteren voor uw woning in Berlaar? Wij helpen u graag met onze gratis waardebepaling. Op basis van deze kunt u een vraagprijs voor uw woning bepalen. Indien u er voor kiest om vervolgens met ons in zee te gaan voor de verkoop van uw woning, zorgen wij ervoor dat alles uit handen wordt genomen.
Kaart met kantoren van Wijns Vastgoed

Vastgoedvragen over regio Berlaar

Ons team van vastgoedexperten, met een doordrongen kennis van de regio Berlaar, staan u graag te woord. Een geschiedenis aan vastgoedtransacties geeft u als klant voldoende inzicht in waar wij voor staan.

Stel hier uw vraag👇

Steeds welkom na afspraak zodat we de nodige tijd kunnen vrijmaken om u een optimale service te garanderen. Maak nu een afspraak met onze vastgoedexpert uit de regio Berlaar.

Maak een keuze
Gratis schatting