fbpx

Ik wil
verhuren

Verhuur uit handen geven, betekent minder zorgen. Wijns Vastgoed is de matchmaker voor uw eigendom.

Verhuren met verstand

Als eigenaar van een eigendom kan u van Wijns Vastgoed een kwaliteitsvolle service verwachten. Als matchmaker uit de regio beschikken we dan ook over een database van geïnteresseerde potentiële huurders.

Huurders worden bij ons gescreend, alsook nemen we het beheer in handen, en helpen we u met de wettelijke verplichtingen.

U verhuurt dus zonder zorgen uw eigendom.

Vul het formulier hieronder in, onze expert zal de mogelijkheden samen met u bekijken.

Vul het formulier in

Vul het formulier in en krijg advies van onze specialisten over het verhuren van vastgoed en opbrengsteigendommen. U krijgt eerstdaags een volledige uiteenzetting van de mogelijkheden.

Pand details

Persoonlijke gegevens

Matchmakers met passie

Als vastgoedmakelaar krijgen we er een kick van als we de juiste huurder kunnen koppelen aan de verhuurder. Het is als het ware een liefdesverhouding, wij luisteren namelijk naar de wensen en spelen hier op in. 

Door selectief te blijven gedurende het hele proces is zowel de huurder als verhuurder opgelucht. Wij zijn getraind om rekening te houden met uw wensen en verwachtingen.

vastgoed huren en verhuren met Wijns Vastgoed

Uw opbrengsteigendom verkopen?

👉  Wijns Vastgoed is specialist in de verkoop van uw opbrengsteigendom. Bereken met onze online module eenvoudig de waarde van uw eigendom. Binnen de 3 werkdagen krijgt u een volledig rapport van onze regionale specialist.