fbpx

Gratis
Schatting

Een correcte schatting is afhankelijk van meerdere factoren. Laat onze schattingsexpert de prijs berekenen.

Vul het formulier in

Vrijblijvend de waarde van uw pand berekenen begint hier. Een goede voorbereiding helpt ons om maatwerk te kunnen leveren. Vul het formulier in zodat we een schattingsexpert kunnen langssturen die uw regio door en door kent. Deze schattingsaanvraag en -procedure wordt u gratis aangeboden.

Pand details

Persoonlijke gegevens

Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

01.

Onze gespecialiseerde medewerkers bij u in de buurt contacteren u zo snel mogelijk. U mag dus een telefoontje verwachten!

02.

Er wordt een afspraak gemaakt om bij u langs te komen en samen uw pand te bekijken. Dit is meteen de ideale gelegenheid om iemand met kennis van zaken te spreken over allerlei zaken m.b.t. het verkooptraject.

03.

Hij of zij zal u de nodige achtergrondinformatie over uw pand vragen.

04.

In kantoor wordt de informatie verwerkt en een schattingsverslag opgemaakt. U hebt inmiddels een persoonlijke contactpersoon binnen Wijns Vastgoed, die u graag helpt met allerlei vragen.

05.

U ontvangt een gratis schattingsverslag met toelichting, wat als uitgangspunt voor de vraagprijs van uw pand kan gebruikt worden.

06.

U besluit geheel vrijblijvend of u zich door ons verder laat begeleiden in het verkoopproces. U betaalt geen kosten als u iets anders besluit.