€ 234.000

Assistentiewoning

Wissenstraat 22 bus B

3200 Aarschot

1

epc image

€ 234.000

Assistentiewoning

Wissenstraat 22 bus B

3200 Aarschot

1

epc image
Yves Dockx
Deel woning
Makelaar foto

Assistentie-flat voor eigen gebruik of als investering

Een unieke kans om eigenaar te worden van een assistentie-flat in een uitverkocht en een goed renderende woon-&zorg uitbating.

INVESTERING - ALTIJD OPBRENGST DOOR POULESYSTEEM

U kan deze assistentie-flat aankopen als u op zoek bent naar een zorgeloze opbrengsteigendom met onmiddellijke inkomsten. Zelfs indien uw flat leegstaat deelt u in het geheel van inkomsten van de uitbating en ontvangt u steeds uw rendement op basis van oppervlakte en niet op basis van bezetting. Dit zorgt voor een continue stroom van maandelijkse opbrengsten met een minimum van 500 euro huuropbrengst per maand (bewezen cijfers op aanvraag) . Bijkomend zijn er nauwelijks kosten die het rendement beïnvloeden aangezien deze gedragen worden door de uitbating.

In een uiterst rustige en groene omgeving gelegen aan een doodlopende straat vlakbij het centrum van Aarschot bevindt zich deze assistentie-flat in residentie Demerhof. Zij maakt onderdeel uit van het succesvolle woon-en verzorgingstehuis uitgebaat door Vulpia-groep dat een bewezen reputatie heeft in het uitbaten van verschillende woon- en verzorgingstehuizen over gans vlaanderen.

GENIETEN MET COMFORT & IN ALLE RUST VAN UW OUDE DAG
Uitstekende accommodaties die in de onmiddellijke omgeving aanwezig zijn o.a. kapper, pedicure, restaurant, ontspanningszaal met tap voorzieningen, boodschappenservice enz. Door de nabijheid van de groene omgeving is het een ideaal kader om een wandeling te maken met uw bezoekende familieleden of vrienden.

INDELING
Deze recente assistentie-flat met bouwjaar 2015 is gelegen op het eerste verdiep van de residentie. Zeer vlot toegankelijk met een ruime inkomhal met berging die toegang verleent tot een zeer lichtrijke open leefruimte met zit-en eethoek en een open keuken die voorzien is van de nodige kooktoestellen die een moderne keuken nodig heeft (staat keuken : +++).
Verder is er een grote badkamer beschikbaar met een ingerichte doucheruimte, lavabo en toilet. Een zeer ruime slaapkamer met voldoende ruimte voor kasten, dubbel bed en bewegingsruimte rondom.Voor meer informatie en/of een bezoek 0473/33.33.33

 

Interactieve map

Deze plattegrond geeft u de mogelijkheid om eenvoudig door de woning te navigeren. Ook heeft u een duidelijk beeld van de grondplannen. U kunt zien vanuit welke positie de foto's zijn getrokken om zo een duidelijk overzicht te krijgen van de woning. Navigeer uzelf eenvoudig door de verschillende verdiepingen en indien mogelijk neem eens een kijkje in de tuin.

Kenmerken

  • 1 slaapkamer(s)

  • Elektriciteit

  • Videofoon

  • Parlofoon

Documenten

Algemene Informatie

referentie3123102
Keuringsattest elektriciteitJa, conform
Bouw (Jaar)2015
Prijs€ 234.000
TypeAssistentiewoning

Energieprestaties

EPC labelepc image
EPC CertificaatJa
EPC-waarde135.68 kWh/m²jaar

Bouwtechnisch

RaamwerkAluminium
BeglazingDubbele
VerwarmingAardgas

Indeling

Kamer

Aantal

Aantal m²

Verdieping

Slaapkamer
1
-
-

Stedenbouwkundige informatie

Verkavelingsvergunning In aanvraag
Bouwvergunning Ja
Gevalideerd as-builtattest In aanvraag
Beschermd erfgoed In aanvraag
Recht van voorkoop Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut
Map is loading

Bezoek
pand

Scan de code om een bezoek in te plannen.

Gratis schatting