Gratis waardebepaling in Lier

Voordat u uw woning te koop kunt zetten zal er eerst een vraagprijs bepaald moeten worden. De vraagprijs zal realistisch moeten zijn. Dit betekent dat de vraagprijs niet te hoog mag zijn, dit schrikt potentiële kopers namelijk sneller af. Uiteraard zal de vraagprijs ook weer niet te laag moeten zijn, dit is immers slecht voor uw portemonnee. Kiest u ervoor om ons in te zetten voor gratis waardebepaling in Lier, dan weet u zeker dat u de beschikking krijgt over een realistische waardebepaling. Wij hebben namelijk veel kennis van de woningmarkt, we vergelijken uw woning met andere woningen uit de regio en kunnen uw woningwaarde op basis hiervan goed vaststellen.

Gratis waardebepaling in Lier

Verschillende belangrijke factoren

Bij een gratis waardebepaling in Lier houden we rekening met een aantal belangrijke factoren. Denk hierbij aan de ligging van de woning, de wijk en zelfs de straat kan veelbepalend zijn voor de prijs. Verder spelen ook de staat van onderhoud en het energielabel een belangrijke rol. Net als dat het bouwjaar, het aantal slaapkamers en het wel of niet hebben van een tuin belangrijke factoren zijn. Doordat de woningprijzen de afgelopen periode flink zijn gestegen in Lier, kan de gratis waardebepaling absoluut in positieve zin verrassen.

Vul gemakkelijk het formulier op onze website in

Kunt u wel een gratis waardebepaling in Lier gebruiken? Dan kunt u gemakkelijk het formulier op onze website invullen. Onze gespecialiseerde medewerkers zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Zij zullen een afspraak met u inplannen om bij u langs te komen en om het pand te bekijken. Vervolgens wordt er nog wat achtergrondinformatie door ons opgevraagd en krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Deze zal u het gratis schattingsverslag overhandigen en u kunt daarna zelf bepalen of u zich verder door ons wil laten begeleiden.

Uw eigendom verkopen?

👉 Wijns Vastgoed is specialist in de verkoop van uw eigendom. Bereken met onze online module eenvoudig de waarde van uw eigendom.

Gratis schatting